Tisztelt Olvasó!


A VOX mozimagazin 2011 júliusi száma ingyenesen elérhető külön exkluzív Verdák 2 tartalmakkal a Citroen Pásztor támogatásával.
 
A teendők a következők:

1. Ha Ön már regisztrált felhasználónk, akkor csupán a felhasználónevét és jelszavát kell megadnia.

2. Ha Ön még nem használta a Dimag rendszerét, akkor pár fontosabb adatot kell kitöltenie.

Regisztráció után kérjük, hogy kiadványai megtekintéséhez töltse le és telepítse az ingyenes Dimag Reader szoftverünket, amely elérhető PC-n és iPaden is, majd felhasználói adataival belépve az olvasón belül válassza ki az aktuális kiadványt.

Reméljük, hogy szolgáltatásunk elnyeri tetszését. Ha elakadna, akkor az ugyfelszolgalat@dimag.hu címen segítünk Önnek.

Ha más lapot is szeretne vásárolni, akkor a lenti regisztráció után kérjük, hogy a fejlécben található belépés ablakban lépjen be és tegye kosárba a kívánt terméket, amely a fizetés után azonnal - átutalásos fizetés esetén az átutalást követően azonnal - elérhető az Ön felhasználói adataival.

Kellemes olvasást kívánunk!
Már regisztrált felhasználónk?
 
Felhasználónév:
Jelszó:
A kedvezményes csomag: VOX mozimagazin - 2011 július
 
Promóciós Regisztráció - [VOX mozimagazin - 2011 július]
Felhasználói név* A felhasználónév minimum 4 karakter, maximum 18 karakter, a jelszó pedig minimum 6 karakter lehet, ékezet nélküli betűket, számokat, @ és _ jeleket fogad el a rendszer. Különbséget tesz kis- és nagybetű között, ügyeljen arra, hogy minden esetben ugyanúgy írja be a felhasználónevét.
E-mail cím*
Jelszó *
Jelszó megerősítése*

Vezetéknév*
Keresztnév*
Számlázási név*
Irányítószám*
Város*
Utca*
Házszám*
Elolvastam és elfogadom az általános szerződési feltételeket, különösen az adatkezelésre vonatkozó rendelkezéseket és hozzájárulok, hogy a megrendelt lapok kiadói az általam megadott elérhetőségeken közvetlen üzletszerzési célból megkeressenek.*
Kérjük írd be a képen látható két szöveget*