Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek

 

Általános Szerződési Feltételek

 

Vásárlási feltételek 

A www.dimag.hu (későbbiekben weboldal vagy webshop) a Five International Kft tulajdona. A jelen weboldalon elérhető webshop-ot a Five International Kft. működteti, melynek 

székhelye: 8253 Révfülöp, Óvoda köz 13/A 1.

képviselőjének neve: Magyar Gábor

ügyfélszolgálat e-mail címe: ugyfelszolgalat@dimag.hu vagy ugyfelszolgalat@five-international.hu

(Kötelező válaszadási idő e-mailen beérkezett megkeresésekre:2 munkanap) 

Számlaszáma: 12010116-01486296-00100009

Adószáma: 14320411-2-19

Cégjegyzékszáma: 19-09-520393

Statisztikai számjele: 14320411-4791-113-01


Regisztráció, adatkezelés 

A webshopban való böngészéshez, a szöveges tartalmak, vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges a regisztráció. A weboldal böngészése során ugyanakkor úgynevezett cookie-k kerülhetnek, a gépedre, melyek a későbbi kényelmesebb böngészést, azonosítást szolgálják. A cookie-k letiltása esetén előfordulhat, hogy a weboldal egyes részei nem megfelelően működnek.

Bármilyen áru megrendelése előtt azonban regisztrálnod kell magad a rendszerben. A regisztráció során meg kell adnod a neved, jelszavad, e-mail címedet, számlázási címed, esetleges kézbesítési címed és telefonszámodat. Ezen adatok megadása a rendelés teljesítéséhez szükséges. Az ÁSZF elfogadásával hozzájárulsz, hogy a vásárlásodról e-számlát állítsunk ki a regisztrációdban szereplő adatok alapján és a megadott email címedre kiküldjük azt.

Az adatok megadása önkéntes, és a megadott adatok az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet), illetve az Ászf-ben meghatározott módon való adatkezeléséhez való hozzájárulásnak minősül.

Adatkezelés nyilvántartási szám honlapon történő regisztráció céljából: NAIH-51863/2012

Adatkezelés nyilvántartási szám hírlevél küldése céljából: NAIH-51864/2012 

Az adatok helyességét bármikor ellenőrizheted és módosíthatod, törölheted jóváhagyás előtt. Az adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók. Később a profilom menüpontban és minden új megrendelés előtt természetesen módosíthatod adataidat.

Személyes adataid megadása után a rendszer egy e-mailt fog küldeni neked az általad megadott e-mail címre, amiben megküldjük a személyes azonosítódat és jelszavadat. Az 'Felhasználó' kezdetben az e-mail címed, míg a jelszó egy betűkből és számokból álló kombináció. Ezt a jelszót később módosíthatod a profilom menüpont alatt.

A Five International Kft. az általad megadott információkat a vonatkozó adatvédelmi törvény betartásával, kizárólag írásbeli információ küldéséhez, a rendelési folyamat megkönnyítéséhez, valamint probléma esetén, a Veled való kapcsolatfelvételhez, valamint a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében használja, harmadik félnek, a letöltött kiadványok kiadóján, a fizetési rendszert biztosító cégen, illetve a hatóságok kivételével, nem adja át.  Külön rendelkezés hiányában a Five International Kft. a későbbiekben tájékoztat Téged az akciókról és újdonságokról. 

Az általad megadott adatokat a Five International Kft. tovább adhatja az általad megrendelt kiadvány kiadójának, melyet a kiadó saját üzletpolitikájának megfelelően fog felhasználni annak érdekében, hogy közvetlenül vegye fel veled a kapcsolatot. Ugyanakkor a kiadó a Five International Kft. felé tett nyilatkozataidat magára kötelezőnek tekinti, melynek teljesüléséért a Five International Kft. felelősséget nem vállal.

A Five International Kft. vállalja, hogy a veled fennálló jogviszonya megszűnésével egyidejűleg az adataidat az aktív állományból törli, azokat esetleges jogviták lezárása érdekében egyéb veled kapcsolatos üzleti adatokkal elévülési időig archiválja. 

A Five International Kft. vállalja, hogy az adott kiadvány megrendelésének lemondásával, megszűnésével egyidejűleg értesíti a kiadót, hogy adataidat törölje, azonban a törlés megtörténtéért felelősséget nem vállal.


A szerződés tárgya, szerződéskötés:

A szerződés tárgya a webáruházban megvásárolt kiadvány. A webáruházban feltüntetett termék - és egyéb információk nagyrészt harmadik felektől származnak. Ezeket a Five International Kft. lehetőségei szerint és rendszeresen ellenőrzi, azonban a harmadik felektől származó információ pontosságáért nem vállal felelősséget.

A 2001. évi CVIII. tv. szerint, a Five International Kft. megrendelésed elküldését megelőzően köteles egyértelműen tájékoztatni arról, hogy a megkötendő szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül-e, a Five International Kft. iktatja-e a szerződést, illetve, hogy az iktatott szerződés utóbb hozzáférhető lesz-e, továbbá az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközökről.

Ennek megfelelően a megkötendő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, így iktatás nem történik, és a fogyasztó írásbeli szerződés hiányában írásbeli szerződéshez a jogügylet megkötése után nem tud hozzáférni. A vásárlási folyamatot működtető programban nincsen olyan elem, ami az adatátviteli hibákat korrigálja.

A szerződés a megrendelésed véglegesítésével jön létre. A szerződés nyelve: magyar.

A Five International Kft. a megrendelésed elküldését megelőzően tájékoztat azokról a technikai lépésekről, amelyeket a szerződés elektronikus úton való megkötéséhez meg kell tenni. A szerződéskötéshez további információt a szolgáltatótól nem igényelhetsz. A rendelkezésre álló információk alapján kötöd meg a szerződést, így a Five International Kft-t a Te szerződéskötési akaratodat befolyásoló egyéb tényezők tekintetében felelősség nem terheli.

Az ÁSZF elfogadásával hozzájárulsz, hogy az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. tv. 175.§-ában foglaltak szerint a vásárlásáról e-számla kerüljön kiállításra a regisztrációban szereplő adatok alapján, és a megadott email címre kerüljön megküldésre, melyet elektronikusan fogadsz a kiállítójától.

A számla megtekintéséhez Adobe Reader programra van szükség. Amennyiben nem rendelkezel ilyen szoftverrel az alábbi linken letöltheted.

A számlán szereplő megrendelő adatait nem áll módunkban módosítani, ugyanis az kizárólag szerződésátruházást követően lenne lehetséges, mely háromoldalú szerződést a Szolgáltató nem kíván megkötni.

 


Teljesítés módja

Előfizetőként az Ászf-ben foglalt feltételek teljesítését követően jogosult vagy a megrendelt lapszámot letölteni.   


Felelősség 

A vásárolt lapokra vonatkozó ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk. 

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, a feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek.

Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget. 

A letöltött kiadványok esetében, annak tartalmáért a mindenkori Kiadó felel. 


Megrendelés

Az egyes termékek mellett feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák. Az ÁFA mértéke egyes termékféleségek esetében eltérő lehet. Az árak egy db termékre vonatkoznak, ha ettől eltérő információ nincs megadva a termékleírásban.

A megrendelés elküldése előtt bármikor megváltoztathatod, ellenőrizheted a kosarad tartalmát a jobb felső sarokban található menüpontra klikkelve. Ha az adatok jóváhagyása után a megtöltött kosarat rákattintással elküldöd, rendszer a ’Pénztár’-hoz irányít. A megrendelési folyamat a {4} lépésig, azaz a MEGRENDELEM gomb megnyomásáig, vagyis a megrendelés jóváhagyásáig bármikor megszakítható, de a megrendelés, illetve annak összetétele, a jóváhagyás után már nem módosítható. 

A "MEGRENDELEM" gomb megnyomásával ajánlatot teszel, mellyel fizetési kötelezettséged keletkezik, s melyre a megrendeléstől számított 48 órán belül automatikusan visszaigazolást küldünk. A visszaigazolás tartalmazza a választott termék megnevezését, darabszámot, fizetési módot, a rendelés értékét. Amennyiben a visszaigazolás – mely tartalmazza a megrendelés feltételeit - nem érkezik meg, mentesülsz az ajánlati kötöttség alól.

Munkatársunk csakis abban az esetben veszi fel veled a kapcsolatot e-mailben, ha valamilyen nem várt probléma lépne fel.


Fizetési mód

A fizetés kizárólag az alábbi módokon történhet:

Elektronikus, azaz bankkártyás fizetéskor a Simple biztonságos szerverén keresztül tudsz fizetni. A Simple rendszer fizetési oldala rövid letöltést követően automatikusan jelenik meg a megrendelésed elfogadását követően. A fizetés lebonyolításához bankkártyád adataira van szükség. Meg kell adnod a bankkártyád számát és lejáratának dátumát, valamint a Cvc2 kódot, ami a kártya hátoldalán található. A kívánt adatok bevitele után a „Fizetés” gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről visszaigazolást kapsz, majd pedig a rendszer visszairányít a webshop oldalára, ami szintén visszaigazolja a fizetést. Ha a Simple a kártyás fizetést valamilyen oknál fogva visszautasítja, a megrendelést a Five International Kft. még nem törli a rendszerből. Felhívjuk a figyelmed, hogy a fizetés során tartsd be a Simple rendszer biztonságos fizetésre vonatkozó ajánlásait. A Simple tranzakciós oldalain történtekért felelősséget vállalni nem tudunk, mivel az adatokat a Simple kezeli. Sikeres banki visszaigazolást követően azonnal elérheted a megvásárolt terméket, szolgáltatást.

Átutalásos fizetési mód választása esetén, megkapod az átutalás adatait, többek között bankszámlaszámunkat és egy fizetési azonosítót. A fizetési azonosítót az utalás megjegyzés rovatába kell beírni. E nélkül sajnos nem tudjuk azonosítani a fizetést. A vásárolt termék, szolgáltatás regisztrálásra kerül és amint a rendszerünk regisztrálja a fizetést (ez általában maximum 4 óra, de lehet azonnal is) elérhetővé válik számodra. Az azonosítókat a rendszerünk 30 napig tárolja, a ki nem egyenlített összegek, megrendelések azonosítóit a rendszer automatikusan törli.

Elektronikus utalvánnyal történő fizetéskor, a korábban más fizetési móddal megvásárolt elektronikus utalványodat használhatod fel. Elektronikus utalványodat, bankkártyás fizetési móddal vásárolhatod meg. Felhívjuk figyelmed, hogy az elektronikus utalványok érvényessége a megvásárlástól számított 1 év. Az érvényesség lejáratát követően az utalványt semmilyen módon felhasználni nem lehet, a fel nem használt utalvány összege elvész.


Fizetési tudnivalók 

Elfogadom, hogy a Five International Kft. (8253 Révfülöp, Óvoda köz 13/A 1.) által a dimag.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. 

Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring. 


A szolgáltatás igénybevételének feltételei

A kiadványok olvasásához szükséges a dimag reader szoftver telepítése, mivel a kiadványok, csak ezzel a szoftverrel olvashatóak.

A szoftver futtatásához szükséges hardver és szoftver követelmények:

  • - PC: Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7 rendszerek 
  • (a hardver konfigurációnak legalább Windows Xp futtatására alkalmasnak kell lennie.)
  • -Apple iPAD, iPhone: iOS rendszerrel futó Apple iPad táblagép, iPhone okostelefon
  • -Android: Android operációs rendszerrel működő telefonok, táblagépek
  • -WIN8: Windows 8 operációs rendszerrel futó PC eszköz vagy táblagép
  • -WIN10: Windows 10 operációs rendszerrel futó PC eszköz vagy táblagép

 

A szoftver a kiadványok megjelenítésén túl, interaktív tartalmakat, linkeket is kezel, az olvasási szokásokról statisztikát készít, alkalmas kérdőívek és marketing akciók lebonyolítására. A marketing akciókban való részvétel Önkéntes, azaz a részvétel a Te döntésed.

Egyes eszközök, olvasószoftverek esetében a felbontás, zoomolási és felhasználási lehetőségek eltérőek lehetnek. A folyamatosan megjelenő új eszközökre és szoftververziókra történő optimalizálás folyamatban van. Vásárlás előtt javasoljuk ingyenes mutatványszámok letöltését az adott eszközön történő ellenőrzés céljából. Ehhez egyszerűen telepítsd az eszközödre a megfelelő Dimag Reader-t, majd lépj be és máris tesztelheted az olvasási élményt.


Jogvédelem

Termékeink, beleértve a forgalmazott kiadványok digitális példányait és a megjelenítésükhöz szükséges szoftvert, jogvédelem alatt állnak, mindennemű illegális felhasználást és másolást a törvény bünteti. 


A felhasználás feltételei 

A megvásárolt, letöltött, digitálisan védett kiadványok, 3 különálló eszközön lokálisan futtathatók. Ettől több gépen való futtatás, illetve hálózatos felhasználás nem megengedett, szerződésszegésnek minősül. Szerződésszegés esetén a szolgáltató megtagadhatja a további szolgáltatást, mely esetben a már megfizetett, és a szolgáltatás megtagadását követő időszakra járó díj nemteljesítési kötbérként a Szolgáltatót illeti. 

Felhívjuk a figyelmét, hogy a termékünk speciális fájlformátumban jelenik meg, így látássérültek számára nem olvasható.


Reklamáció

A vásárolt termékekkel kapcsolatos minőségi kifogás esetén cégünk felveszi Veled a kapcsolatot.

Ha bármiféle kérdésed, kérésed, észrevételed vagy problémád lenne cégünk működésével, az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban, kérjük jelezd azt nekünk. Fordulj hozzánk bizalommal a hét minden napján, a nap bármely időpontjában, ugyfelszolgalat@dimag.hu  e-mail címen. A beérkező emailekre, panaszokra 2 munkanapon belül válaszolunk.


Elállás

Tájékoztatunk, hogy a szerződéstől a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) m) és a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) j) pontjára való tekintettel nem áll módodban elállni.


Módosítás 

A Five International Kft fenntartja a jogot az Ászf egyoldalú módosítására. Módosítás esetén az új Ászf a weboldalon kerül közzétételre. Ha az Ászf módosításával nem értesz egyet, a módosított Ászf közzétételétől számított 8 (nyolc) napon belül a szerződésedet azonnali hatállyal jogosult vagy felmondani. Amennyiben az Ászf módosításával nem értesz egyet, a módosított Ászf közzétételétől számított 8 (nyolc) napot követően a szerződésedet 30 (harminc) napos határidővel vagy jogosult felmondani 


Vitarendezés

Amennyiben panasszal kívánsz élni online vásárolt termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban, a https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU linken elérhető webhelyen kezdeményezheted a panasz bíróságon kívüli rendezését. A portál csak akkor használható, ha az EU-ban, Norvégia, Izland, Liechtenstein területén élsz, és a kereskedő székhelye is ezen országokban található. Egyes országokban ezt a webhelyet a kereskedők is igénybe vehetik arra, hogy panaszt tegyenek fogyasztókkal szemben valamilyen általuk értékesített termék vagy szolgáltatás kapcsán. Megállapodásra kell jutnod a másik féllel arról, hogy melyik vitarendezési testületet veszitek igénybe.

A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény értelmében fogyasztói jogvita rendezésére békéltető testület is igénybe vehető.

A békéltető testület hatáskörébe tartozik a fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezése. A békéltető testület feladata, hogy megkísérelje a fogyasztói jogvita rendezése céljából egyezség létrehozását a felek között, ennek eredménytelensége esetén az ügyben döntést hoz a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében. A békéltető testület a fogyasztó vagy a vállalkozás kérésére tanácsot ad a fogyasztót megillető jogokkal és a fogyasztót terhelő kötelezettségekkel kapcsolatban.

A békéltető testület a megyei (fővárosi) kereskedelmi és iparkamarák (a továbbiakban: kamara) mellett működő független testület.

Online adásvételi vagy online szolgáltatási szerződéssel összefüggő határon átnyúló fogyasztói jogvita esetén az eljárásra kizárólag a fővárosi kereskedelmi és iparkamara mellett működő békéltető testület illetékes.

Ha a békéltető testület beleegyezett, hogy az online vitarendezési platformon keresztül továbbított jogvita kapcsán alternatív vitarendezési eljárást folytat, a fogyasztói jogviták online rendezéséről, valamint a 2006/2004/EK rendelet és a 2009/22/EK irányelv módosításáról szóló, 2013. május 21-i 524/2013/EU európai parlamenti és tanácsi rendeletben, és a fogyasztói jogviták online rendezéséről szóló 524/2013/EU európai parlamenti és tanácsi rendeletben előírt online vitarendezési platform feladatai ellátásának módjáról és a panaszok bejelentésére szolgáló elektronikus űrlap kitöltésének módjáról, és az online vitarendezési kapcsolattartó pontok közötti együttműködés módjáról szóló, a Bizottság 2015/1051 számú végrehajtási rendeletében foglaltak figyelembe vételével köteles eljárni.

A fővárosi kereskedelmi és iparkamara mellett működő békéltető testület látja el a fogyasztói jogviták online rendezéséről, valamint a 2006/2004/EK rendelet és a 2009/22/EK irányelv módosításáról szóló, 2013. május 21-i 524/2013/EU európai parlamenti és tanácsi rendelet szerinti tagállami online vitarendezési kapcsolattartó pont feladatait.

Az eljárásra a fogyasztó lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti békéltető testület illetékes.   A fogyasztó belföldi lakóhelye és tartózkodási helye hiányában a békéltető testület illetékességét a fogyasztói jogvitával érintett vállalkozás vagy az annak képviseletére feljogosított szerv székhelye alapítja meg.  Társaságunk tekintetében a Budapesti Békéltető Testülethez fordulhatsz (1016 Budapest, Krisztina krt. 99., Tel.: 06-1-488-2131, bekelteto.testulet@bkik.hu), amennyiben békéltető testület útján kívánod igényedet érvényesíteni. Az eljárásra - a fogyasztó erre irányuló kérelme alapján az előzőek szerint illetékes testület helyett a fogyasztó kérelmében megjelölt békéltető testület illetékes. Ha több fogyasztó közösen terjeszt elő kérelmet, bármelyik kérelmezőre illetékes testület valamennyi kérelmezőre nézve illetékes. A békéltető testület illetékességi területe a testületet működtető kamara szerinti megyére (fővárosra) terjed ki. A békéltető testületi eljárás hivatalos nyelve a magyar.

Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben fogyasztóként fizetési meghagyást kezdeményeztél, annak lezárultáig békéltető testületi eljárás nem indítható. Tájékoztatunk továbbá, hogy a békéltető testület eljárása megindításának feltétele, hogy társaságunkkal közvetlenül megkíséreld a vitás ügy rendezését.

Felhívjuk figyelmedet, hogy békéltető testület felé általános alávetési nyilatkozatot nem tettünk, illetőleg kizárólag eseti alávetésre kerülhet sor, minden egyedi ügyben külön mérlegelés alapján.

 

Adatvédelem

A Five International Kft. a vásárlási folyamat, illetve a regisztráció során megadott személyes ügyfél adatokat bizalmasan kezeli, és azt harmadik fél részére, csak a Te kifejezett felhatalmazásod esetén adja ki. Ez alól kivétel, a szerződés teljesítéséhez szükséges harmadik fél bevonása. A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információ szabadságról rendelkezéseit, valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) tartjuk irányadónak.

Sütik használatára vonatkozó szabályzat

A Webhely szolgáltatásainak fenntartása, fejlesztése, valamint a felhasználói élmény fokozása érdekében ún. sütiket (cookie-kat) használ. A Webhely használatával elfogadod az oldal sütikre vonatkozó összes aktuális irányelvét, valamint adatvédelmi nyilatkozatát.

A sütik a böngésző által a felhasználó eszközére helyezett, kisméretű szöveges azonosítást és információgyűjtést végző állományok. A cookie egy egyedi számsorból áll, és elsősorban a weblapot letöltő számítógépek és egyéb eszközök megkülönböztetésére szolgál.

A Webhely látogatása során létrehozott sütik többféle kategóriába tartozhatnak:

o  Alapműködést biztosító cookie-k: olyan sütik, amelyek nélkül a weboldal nélkülözhetetlen szolgáltatásai nem lennének képesek megfelelően működni.

o  Teljesítményt növelő cookie-k: ezen cookie-k információkat gyűjtenek arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt. Például, hogy melyek a leggyakrabban látogatott rovatok és a leglátogatottabb cikkek. Ezeket a cookie-kat a felhasználói élmény javításának és fenntartásának érdekében, statisztikai célokra használ fel weboldalunk.

o  Funkcionális cookie-k: a cookie-k lehetővé teszik, hogy a weboldal megjegyezzen bizonyos korábban bevitt adatokat, például az Ön személyes beállításait.

o  Targeting/hirdetési cookie-k: ezek a cookie-k segítenek abban, hogy hirdetési felületeinken keresztül olyan ajánlatokat juttathassanak el Hozzád, amelyek a leginkább megfelelnek érdeklődési köreinek. A fenti szolgáltatások biztosítása során a weboldal harmadik felekkel is együttműködhet, de számukra a Webhely személyes adatot csak a felhasználó előzetes értesítésével és beleegyezésével, vagy határozati utasítás esetén (pl. jogi szerv felszólítására) adhat ki.

A cookie-k által gyűjtött információkat a Webhely nem értékesíti, adja bérbe vagy terjeszti egyéb módon harmadik fél számára, kivéve azon szolgáltatások biztosításához szükséges mértékben, amely szolgáltatásokhoz ezen információt előzetesen és önkéntesen megadtad.

A Webhely független, harmadik felek felügyelete alá tartozó, és azok által fenntartott oldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. Mivel a Webhely nem ellenőrzi az információk ilyen harmadik felek általi használatát, minden szóban forgó esetben a harmadik fél adatvédelmi irányelvének rendelkezései az irányadóak, amelyért a webhely felelősséget nem vállal, és jogilag felelősségre nem vonható.

A Webhely fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármikor módosítsa jelen szabályzat bármely részét. Kérjük, hogy rendszeresen látogass el erre az oldalra és tájékozódj az esetleges változásokról. Amennyiben az Adatvédelmi irányelv változásainak közzétételét követően továbbra is használod ezt a weboldalt, az a változások és az aktuális irányelvek elfogadásának minősül.

A számítógépedet érintő sütik beállítását szabályozhatod böngésződben, illetve a harmadik féltől származó sütikről és azok beállításairól az alábbi weboldalon tudsz tájékozódni: http://www.youronlinechoices.com/hu/ad-choices


Ügyfeleink részére az alábbi tájékoztatókat nyújtjuk:

Rendelés során megadott személyes adatokra vonatkozó adatkezelési tájékoztató

Regisztráció során megadott személyes adatokra vonatkozó adatkezelési tájékoztató

Hírlevélküldésre vonatkozó adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató a dimag.hu weboldalon elhelyezett sütik használatáról   

Köszönjük figyelmedet, és jó vásárlást kívánunk!