GYIK / FAQ: felhasználók számáraKérjük vásárlás előtt olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket. Olvasáshoz kattintson a lenti linkre. 

Általános Szerződési Feltételek 

 


Mit jelent a dimag szó?

A dimag szónak több jelentése is van. 
1. fn szleng [angol eredetű szó: digital magazine röv. magyar digitális magazin] elektronikus kiadvány, elektronikus újság. 
2. ige szleng dimagoz(ik) elektronikus kiadványt/újságot olvas.  


Mikor kapom meg az előfizetett dimag kiadványt?

Azonnal elérhetővé válik a legutóbbi szám, majd minden megjelenéskor elérhetővé válnak a következő számok is. 
(Például ha valaki 2008 november 20-án előfizetett egy kiadványra, akkor a november elején megjelent 11-es lapszámot kapja meg elsőként. )


Mi a Dimag Reader?

Ez a program teszi lehetővé, hogy interaktív módon, akár videót is magában hordozva jelenjen meg a magazin az Ön számítógépén. A szoftvert ingyenesen biztosítjuk mindenkinek. A letöltést és telepítést követően, a programba való belépés után, a már előfizetett, illetve ingyenesen regisztrált magazinok letölthetővé és olvashatóvá válnak.


Hogyan/honnan tölthetem le a dimag readert?

A fejéc alatt található kék alapú menüsorban található dimag reader menüpont alatt található a telepítő. Ezen az oldalon minden információ is megtalálható, ami szükséges a telepítéshez. 


Elakadtam a dimag reader telepítése közben, hol kaphatok segítséget?

dimag ügyfélszolgálat segít minden kérdésben: ugyfelszolgalat@dimag.hu

 


Milyen minimum hardver követelménye van a magazin olvasásának?

Gyakorlatilag bármilyen, legalább egy Windows XP futtatására alkalmas, PC megfelelő.  


Bizalmatlan vagyok a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban. Kik láthatják az adataimat? 

A bankkártyás fizetés az egyik legbiztonságosabb módja a fizetésnek. A bankkártyás fizetéskor Ön a bank biztonságos oldalán adja meg az adatokat. Ezt senki nem láthatja, egyből a banki rendszerbe fut be. A biztonsági szintje ugyanakkora, mint amikor bankkártyával fizet bárhol vagy utal a bankjából. Mi sem láthatjuk az Ön adatait, amit ezen a banki oldalon ad meg. 


Honnan tudom, hogy az előfizetett magazinomnak új száma jelent meg? 

Rendszerünk automatikus emailt Önnek, minden megjelenéskor. Ennek ki/be bekapcsolása is lehetséges. Kérjük, keresse munkatársunkat az ugyfelszolgalat@dimag.huelérhetőségen.


Kaphatok értesítés ingyenes/ nem előfizetett magazinok megjelenéséről is? 

Természetesen. Van havonta megjelenő hírlevelünk, amely pont azt a célt szolgálja, hogy Ön minden információt megkapjon, amire szüksége lehet. Iratkozzon fel rá a hírlevél vagy feliratkozás menüpontban vagy a főoldalon.


Hová fordulhatok, a dimag reader használatával kapcsolatban? 

dimag ügyfélszolgálat segít minden, a reader használatával kapcsolatos kérdésben.  A beérkező emailekre, panaszokra legkésőbb 2 munkanapon belül válaszolunk. 
elérhetőségünk: ugyfelszolgalat@dimag.hu 


Ajándékozni szeretnék előfizetést. Hogyan tehetem meg? 

Természetesen erre is van lehetőség. Az előfizetés során a fizetés előtt megadhatja a kedvezményezett nevét és elérhetőségét. Ekkor egy kupont küldünk az illetőnek, amelynek a segítségével aktiválhatja az előfizetését. 

A másik lehetőség, hogy a fizetés előtt megjelöli az   http://www.dimag.hu/images/ajandek-ikon.pngAjándékba veszem (kinyomtatható kuponnal)” opciót. Ebben az esetben kinyomtatható pdf fájl formájában Önnek küldjük a kupont, amit tetszőleges személynek, tetszőleges időpontban átadhat. Az ajándékozott fél regisztráció után a http://www.dimag.hu/ajandekoldalon aktiválhatja előfizetését vagy a kapott lapszámot az utalványon található kód segítségével.


Olvashatom akár több gépen is a magazinokat? 

Igen, de maximum 3 eszközön, azaz maximum 3 telepített Dimag Reader olvasószoftverben. Így lehetősége van otthon és az irodában és akár az úton, mobiltelefonján is olvasni a kedvenc lapjait. Az aktív szoftvereket(eszközöket) bármikor cserélheti(pl.: új  eszközök vásárlása esetén), ám ez 1-3 munkanapot vesz igénybe, míg az új aktiválódik és deaktiválódik a régi. A cseréhez kérjük, felhasználói névével jelentkezzen az 
ugyfelszolgalat@dimag.huelérhetőségen, ahol kollégáink állnak rendelkezésére. Felhívjuk figyelmét, hogy minden egyes telepített olvasószoftver külön eszköznek minősül.


Elfelejtettem a jelszavamat. Mit kell tennem? 

Az 
elfelejtett jelszó oldalunkon az e-mail címének a megadása után generálunk egy új jelszó aktiválására alkalmas linket, ahol Ön megadhatja új jelszavát, amit a profiljában később bármikor megváltoztathat. 


Megváltoztak az adataim. Hogyan módosíthatom?

 A profilom menüpontban van erre is lehetőség.  


Cégként is előfizethetek a magazinokra? 

Természetesen. A regisztráció során is lehetőség van cégként regisztrálni, illetve a vásárlás során is megadhatóak külön számlázási adatok, amelyek lehetnek jogi személyé is.