Digitális EKÁER a gyakorlatban 2015

Az EKÁER a gyakorlatban, a HVG Kiadó új terméke, amelyből mindenki számára világossá válnak az ekáerrel kapcsolatos teendők. A magazin tartalmát az Adózóna.hu oldal szakértői a mindennapi gyakorlatra fókuszálva állították össze, a jogszabályt eddigi tapasztalataikon keresztül és az oldal kérdés-válaszaiból összeállított válogatással teszik mindenki számára érthetővé.

Ha cége tevékenysége gyártás, szállítás, szállítmányozás vagy kereskedelem, akkor önt is érinthetik az új ekáer jogszabályok. 

Rendelje meg most, hogy pontosan tudja, mikor mit kell tennie!


IMPRESSZUM:

A HVG kiadványaMegjelenik 2015 májusábanISSN 2416-1268SZAKÉRTŐ SZERZŐINK: Kneitner Lea, Tilea Tanácsadó Kft., Verbai Tamás, HÍD Adószakértő és Pénzügyi Tanácsadó Zrt.

AZ ÖSSZEÁLLÍTÁSBAN KÖZREMŰKÖDÖTT: Batki Anita, Beke Szilvia, Budaházy Árpád, Dutka Noémi, Kékesi Zsuzsanna, Marczinka Judit, Molnár Patrícia, Nagy Márton, Tóth Lajos, Vörös Tünde

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: 06-1-436-2045, e-mail: ugyfelszolgalat@hvg.huLAPTERJESZTÉS: Tóbiás Andrea, e-mail: ugyfelszolgalat@hvg.huMEGRENDELHETŐ A KIADÓNÁL: bolt.hvg.hu/EKAER,

1037 Budapest, Montevideo u. 14.Nyomdai előkészítés: HVG Press Kft.NYOMDA: Nestpress NyomdaFELELŐS KIADÓ: Szauer Péter vezérigazgató■KIADÓ NEVE: HVG Kiadó Zrt.

További magazinjaink


EKÁER a gyakorlatban