Digitális Természetfotó Magazin 2012/4

Kedves Olvasó!

A 2012/4. téli számunkkal jelentkezünk: nagyon gyorsan telnek a hónapok, itt a tél, mi is újra itt vagyunk.

Ízelítő a most megjelenő számunkból:

Az első belépő szintű FX formátumú DSLR Nikon fényképezőgépet teszteltük több szituációban. A fényképezőgép kiválóan szerepelt.

A „Tippek-trükkök” rovatban a NiSi ND 1000 és Vari ND szűrőket próbálhattuk ki és adunk ötleteket alkalmazásukhoz.

A téli témák fényképezéséről magazinunk régi munkatársai, Krivánszky Árpád és Suhayda László természetfotósok adnak segítséget képekben és írásban egyaránt.

Egy tartalmas interjúra invitáltuk Daróczi Csabát, az Év Természetfotósát és faggattuk arról, hogy valójában miben rejlik az ő titka, mik azok az irányvonalak, amelyeket képvisel.

A „Szép helyek” rovatunkban Szekeres János képeinek szemlélése és Áprily Lajos verseinek gondolatai ébresztenek rá minket, hogy Budapesthez közel, a Pilis hegységben mennyi szépség rejtőzködik télen.

Az „Élet a vízfelszín alatt” rovatunkban karnyújtásnyira érezhetjük magunkat az ámbráscetektől. Fantasztikus felvételeket láthatunk Selmeczi Dániel természetfotóstól és Sásdi Zsolt búvár operatőrtől.

„Népek-kultúrák-városok”: Pillantás Indiára sorozatunkban folytatjuk Raxauli cikkünket, Teravágimov Pál fényképei, írásai és fantasztikus videói teszik még színesebbé magazinunkat.

Vásárlási tanácsadás névvel egy vadonatúj rovatot indítottunk útjára, melyben most a rendszervakukról írtunk egy átfogó cikket, ezzel is segítve a vakuvásárlás előtt álló fotósokat.

Fogadják szeretettel tizennegyedik számunkat - már IPAD, ANDROID verzióban is! 

 

                                                                                                            Imre Tamás főszerkesztő

 

Választható digitális előfizetések

1 éves
4 db
1580 Ft
előfizetek
fél éves
2 db
790 Ft
előfizetek
negyed éves
1 db
395 Ft
előfizetek

További lapszámok

További magazinjaink


Természetfotó Magazin