Digitális Természetfotó Magazin 2012/1

A 2012/1. tavaszi számunkban hihetetlen, de elsőként mi számolhatunk be a Canon EOS 5D Mark III és a Nikon D4 terepi teszteléséről.

„Kalandtúránk” Kelet-Afrika vadonjába invitálja Önöket, ahol a világörökség részét képező Nakuru-tó Nemzeti Park kiemelkedő madárvilágát és emlőseit ismerhetik meg Imre Anikó, Imre Tamás és túratársaik fotóin keresztül.

Terepi tesztelésünkön most három gép is szerepelt. Exkluzív elsőséget kaptunk a két legnagyobb fényképezőgép gyártótól, így tesztelhettük a Canon Hungária jóvoltából a Canon EOS 5D Mark III full frames újdonságát. A Nikon Kft zászlóshajóját még forrón érkezett dobozából varázsoltuk elő. A Nikon D4 csúcsgépét egy egész héten keresztül számos szituációban tesztelhettük. Terepi fényképezésünk harmadik résztvevője a Canon Powershot 1 GX fényképezőgép, melyet Velencébe vittünk magunkkal és 5 napig nyüstöltük a kamerát.

A „Tippek-trükkök” rovatban izgalmas tavaszi fotózásra serkentjük a természetben járó fényképészeket csillagos éjszakák, virágos rétek társaságában,  Suhayda László és Krivánszky Árpád kalauzolásával.

Portfoliónkban Ritzel Zoltánt köszönthetjük, aki több magyar és nemzetközi pályázaton sikerrel szerepelt már képeivel. Nálunk az EYE OF NATURE fotópályázat fődíjasa volt 2011-ben.

A „Élet a vízfelszín alatt” rovatunkban Selmeczi Dániel fotográfus az öt legjobb merülőhelyet mutatja meg nekünk képein keresztül.

 „Népek-kultúrák-városok” rovatunkban folytatjuk India bemutatását. Most a tigrisek földjén jártunk: az indiai vadon állatait és a környező falvak embereit ismerhetik meg Imre Anikó és Imre Tamás képein keresztül.

Az „Érdekes helyek” sorozatunkban ismét Budapesthez közeli fotós lehetőséget tárunk fel az érdeklődőknek. Krivánszky Árpád képei és írása segítséget nyújthatnak egy kis kikapcsolódáshoz, természeti értékeink bemutatásához.

Máté Bence Láthatatlanul című könyvének egyik részletét osztja meg olvasóinkkal, „Ahol a Darvak megszelídülnek” címmel. Akit érdekelnek Bence írásai, Láthatatlanul című könyvének rövidített változatában megismerhetik a híres természetfotós műhelytitkait.

Választható digitális előfizetések

1 éves
4 db
1580 Ft
előfizetek
fél éves
2 db
790 Ft
előfizetek
negyed éves
1 db
395 Ft
előfizetek

További lapszámok

További magazinjaink


Természetfotó Magazin