Digitális Szóból ért az ember - Kommunikáció a párkapcsolatban 2011

A szerző, Sz. Mikus Edit immáron három évtizede foglalkozik szexológiával. Több mint kétezer felvilágosító előadás, ezernél több cikk és kisebb publicisztika fűződik a nevéhez. Számos portál, így a Nők Lapja Café szakmai, szexológiai tanácsadója, valamint évek óta a Lelki Egészség magazin állandó szerzője. Írásait az elgondolkodtatás, a könnyed humor és a szociológiai ihletettségű elemzés jellemzi.

A könyvről:
Vajon igaz lehet az, hogy nem beszélni kell róla, hanem csinálni? Igaz lehet, hogy „nehogy már én mondjam meg neki, mit csináljon”, mert egy jó pasinak/nőnek azt tudnia, éreznie kell? Vajon romantikusabb az az összebújás, amelyet nem előzött meg semmilyen beszélgetés, hanem úgymond kitalálták egymás gondolatát? Elvárás lehet, hogy találjuk ki, mire vágyik és gondol a másik? Vagy belebújunk a tévedések vígjátéka bármely szerepébe: én azt hiszem, hogy ő azt hiszi, miközben nem úgy tudta, és mást gondoltam arról, amit ő hisz… Egyébként meg nem mondta…

Vajon mi lehet a feladat, ha szeretnénk azt is, hogy az együttlét tartós és tartalmas legyen az ágyon kívül is? A szex és a beszélgetések, kapcsolattartások minősége szorosan összefügg egymással. No de hogyan lesz mindebből társkapcsolat? Hogyan fejlődik családdá?

További magazinjaink


Szóból ért az ember - Kommunikáció a párkapcsolatban