Digitális Magyar Horgász 2020/01


A Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) 1947. januárjában indította el a MAGYAR HORGÁSZ című magazint, amely célul tűzte ki a horgászkultúra terjesztését, a horgásztársadalom érdekének szolgálatát, és a horgászati élet híreinek ismertetését.

A több mint 70 éves újság 50 000 példányban jelenik meg, és a mai napig állja a versenyt a belföldi és az európai horgászfolyóiratokkal is. A MAGYAR HORGÁSZ – közkedvelt nevén MAHOR – állandó munkatársai kiváló gyakorlati horgászok és közismert szakírók is egyben. A lap feladatának tartja – a horgászkultúra részeként – a horgászetika ébrentartását, felhívja a figyelmet nemcsak a vízi környezet, a vizek, a partok növény- és állatvilágának és kifejezetten a hal életterének (ívó – ivadéknevelő – telelőhelyeinek) védelmére, hanem a hallal való bánásmódra is.

2015-ben nagy mértékű változáson ment keresztül a MOHOSZ és a MAHOR is.

A MOHOSZ új vezetősége frissítette a szervezeti és operatív irányítási rendszert, a horgászsport támogatási rendszerét, valamint az arculatot és a logókat is.

A MAHOR fokozatosan megújuló tartalommal és megjelenéssel – az olvasói igényeknek megfelelve – jelentősen átalakult és folyamatosan újul továbbra is. A megújulás célja volt az is, hogy jobban látszódjon mindketten egy családhoz tartoznak. Ezt erősíti a közös weboldal is.

Választható digitális előfizetések

1 éves
12 db
3420 Ft
előfizetek

További lapszámok

További magazinjaink


Magyar Horgász