Digitális Magyar Horgász 2018/01

A Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) 1947. januárjában indította el a MAGYAR HORGÁSZ” című magazint, amely célul tűzte ki a horgászkultúra terjesztését, a horgásztársadalom érdekének szolgálatát, a horgászati élet híreinek ismertetését.

A jövőre 70 éves újság több mint 60 000 példányban jelenik meg, és a mai napig állja a versenyt a belföldi és az európai horgászfolyóiratokkal is. A MAGYAR HORGÁSZ – közkedvelt nevén MAHOR – állandó munkatársai kiváló gyakorlati horgászok és közismert szakírók is egyben. A lap feladatának tartja – a horgászkultúra részeként a horgászetika ébrentartását, felhívja a figyelmet nemcsak a vízi környezet, a vizek, a partok növény- és állatvilágának és kifejezetten a hal életterének (ívó – ivadéknevelő – telelőhelyeinek) védelmére, hanem a hallal való bánásmódra is.

2015-ben nagy mértékű változáson megy keresztül a MOHOSZ és a MAHOR is.

A MOHOSZ új vezetősége frissítette a szervezeti és operatív irányítási rendszert, a horgászsport támogatási rendszerét valamint az arculatot, logókat is.

A MAHOR fokozatosan megújuló tartalommal és megjelenéssel – az olvasói igényeknek megfelelve – jelentősen átalakult és folyamatosan újul továbbra is.

A megújulás célja volt az is, hogy jobban látszódjon, hogy mindketten egy családhoz tartoznak, és ezt erősíti a megújult közös weboldal is.

Választható digitális előfizetések

1 éves
12 db
3120 Ft
előfizetek

További lapszámok

További magazinjaink


Magyar Horgász