Digitális Lifestyle & fitness 2014/04

Lifestyle & Fitness - stílus magazin, nem csak férfiaknak.
A Lifestyle & fitness országos, stílus és életmód magazin szándéka összegyűjteni minden, a stílussal, testépítés-fitnesszel és az ahhoz fűződő életmóddal kapcsolatos szakmai információkat, igényes, modern kivitelezésben, s ehhez úgy véljük olyan partnerek érdeklődésére tarthatunk számot, mely presztízse kimagasló.
Lapunk nemcsak nyomtatott, exkluzív, igényes kivitelben, 84 oldalon található meg az ország valamennyi nagyobb tömegközlekedési csomópontjának Relay és Inmedio újságárusainál, hanem online felületeken is teret foglal, az interaktivitást és videó anyagok közlésének lehetőségét is célozva.
Olvasóközönségünk igényes, fizetőképes, jól szituált fiatalokból és középkorúakból áll, hiánypótló jellegét az egyelőre nem túlzottan elterjedt hazai testépítő és design iránt fogékony közönség kiszolgálása jelenti.
A 2014. januárjában megalapított magazinunk a teljességi igénye nélkül az alábbi rovatokkal szolgál az érdeklődőknek:
Playground, Ajánló (mozi, DVD, könyv, zene), Top-Autó, Gasztro News, Névjegy, New Art, Én-kép (férfi és női stílus), Life-tech (kütyük), Lakberendezés és design, Életmód, Top-Auto, Life-fórum, Life-Fun...

Választható digitális előfizetések

1 éves
12 db
4740 Ft
előfizetek
fél éves
6 db
2700 Ft
előfizetek
negyed éves
3 db
1485 Ft
előfizetek

További magazinjaink


Lifestyle & fitness