Digitális Blikk és Vasárnapi Blikk Magazin 2018.02.09.

Blikk + Vasárnapi Blikk – Egyszerűen minden

A Blikk Magyarország vezető napilapja! Óriási a lap iránti érdeklődés, hiszen szórakoztató bulvár hírein kívül, politikai, sport és aktuális témakörben is naprakész információkkal szolgál olvasóinak, akiknek a napi tájékozódását segíti, praktikus ötleteket ad a mindennapjaikhoz. A Blikk mindig utánajár a titkoknak! A Blikk látványosan és közérthetően mutatja be a nap legfontosabb történéseit, legérdekesebb eseményeit.

A Vasárnapi Blikk olvasmányos írásaival igazi kikapcsolódási élményt nyújt Olvasóinak a hétvégére. Az érdekes cikken túl számos rejtvényt is megfejthetünk, elolvashatjuk a horoszkópunkat, ötleteket kaphatunk a vacsorához. Interjúkat olvashatunk a sztárvilág szereplőiről, megtudhatjuk a legfrissebb újdonságokat, és azt is, hogy mi lesz ma a tévében. Mindezt szórakoztató formában.

A csütörtöki és szombati Blikk digitális változatában a nyomtatásban elérhető mellékletek nem jelennek meg, ezért ezeken a napokon a lapszámok változatlan áron, azaz mindössze 170 Ft-ért vásárolhatóak meg rendszerünkben!

Választható digitális előfizetések

1 éves
352 db
57480 Ft
előfizetek
fél éves
176 db
28740 Ft
előfizetek
negyed éves
88 db
14370 Ft
előfizetek
havi
29 db
4790 Ft
előfizetek

További lapszámok