Digitális Beauty Forum + Haj és Stílus + Nailpro 2013/4

A BEAUTY FORUM a professzionális szépségipar szaklapja. Az iparág elismert szakmai szerzői, szakértői, valamint a cégcsoport számos országára kiterjedô knowhow-ja ad alapot ahhoz, hogy folyamatosan beszámoljon az iparág aktualitásairól, híreiről, a legújabb kutatási eredményekrôl.  A szaklap különösen nagy hangsúlyt helyez arra, hogy a szakemberek számára ne csak hazai és nemzetközi szakmai, hanem üzleti információkat is nyújtson. A Beauty Forum évente 10 alkalommal, kéthavonta váltakozva jelenik meg a Nailpro (kéz- és lábápolás, műköröm) és a Haj és Stílus (fodrászat) magazinnal kiegészítve. Célcsoportja: Kozmetikusok, sminkesek, köröm-, kéz- és lábápolók, kozmetikai szalonok, szépség farmok, wellness központok vezetôi, a szépség szakma beszállítói, gyártók és forgalmazók.  

A Haj és Stílus a magyar fodrászok gyakorlatorientált szaklapja, amely különösen nagy hangsúlyt helyez arra, hogy a szakemberek számára ne csak hazai és nemzetközi szakmai, hanem üzleti információkat is nyújtson. Tematikus szakrovataink: Atuális, amely hírekről és rendezvényekről számol be; Frizuravilág, melyben az aktuális vezető témákon kívül számos egyéb szakmai témában olvashatnak cikkeket, s melyben bemutatjuk a szezonális hazai és külföldi frizura trendeket, vágástechnikákat, valamint a legújabb színdivatot - a legnevesebb hazai és nemzetközi fodrászmesterek tolmácsolásában. Így készül... rovatunkban pedig számos vágás, festés és frizurakészítés folyamatát mutatjuk be lépésről lépésre. Üzleti témájú cikkeinkkel Olvasóinkat abban segítjük, hogy ne csak kiváló szakemberek, hanem üzletemberek is legyenek. 

A Beauty Forum Nailpro a magyar kéz- és lábápolók, műkörömépítők szaklapja, mely kéthavonta informálja olvasóit az aktuális külföldi illetve hazai trendekről. A Nailpro licensz szerződésben 2001-től van jelen Magyarországon, mely 2008-tól a Health and Beauty Busines Media Kft. saját lapjaként kerül kiadásra. Magazinunk témái a körömkozmetika teljes spektrumát felölelik. Mindezek mellett tájékoztatjuk az olvasókat a szakmai kiállításokról, rendezvényekről, versenyekről valamint összefoglalóval szolgálunk azokról.

- A Beauty Forum magazin előfizetői a megadott összegért ajándék fél éves Haj és Stílus és Nailpro magazin előfizetést kapnak! 

A Beauty Forum magazin esetében az ajándék előfizetéseket kérjük felhasználói nevének megadásával igényelje az ugyfelszolgalat@dimag.hu címen!


Választható digitális előfizetések

1 éves
10 db
6792 Ft
előfizetek

További lapszámok

További magazinjaink


Beauty Forum