Hírek
 • Módosult az adatkezelési szabályzatunk !

  Módosult az adatkezelési szabályzatunk !

  Módosult az adatkezelési szabályzatunk, ezért kérjük olvassák el azt.
  Amennyiben nem értenek vele egyet,vagy kérik az adataik kezelésének módosítását jelezzék azt felénk, az ugyfelszolgalat@dimag.hu email címen.
  Tájékoztatjuk önöket hogy amennyiben nem szeretnének a jövőben híreket, információkat kapni a DIMAG rendszerben megjelenő újdonságokról, akciókról, úgy a hírlevelek legalján található "Leiratkozás" gombra kattintva leiratkozhatnak.

  üdvözlettel,

  DIMAG Team
 • Megjelent a Luxury magazin szeptemberi száma

  Megjelent a Luxury magazin szeptemberi száma

  Home, design, luxus, prémium minőségben a prémium vásárlóknak ! Eladó luxusingatlanok, a legújabb piaci trendek, kiemelt ingatlan projektek. A magazin mindig a stílus és divat oldaláról közelíti meg a bemutatott otthonokat ,épületeket és nem feledkezik meg az építészet mellett olyan luxus kiegészítőkről mint az óra, az autó vagy éppen a legújabb hajók. A neves tervezők, a nagy divatházak rendszeresen dobnak piacra olyan kollekciókat amit a nagyközönség csak a magazinok hasábjain tud megcsodálni mert annyira limitált szériában készítik hogy hozzájuk jutni kisebb csoda számba megy. Mi elkalauzoljuk az olvasókat eme varázslatos világba és megpróbáljuk közelebb hozni ezeket a remekműveket.

 • Újkiadvány a DIMAG.hu-n

  Újkiadvány a DIMAG.hu-n

  MI FÉRFIAK - a közös nevező
 • Kedvenc dimagjaidat már a Grando oldalán is megvásárolhatod !

  Kedvenc dimagjaidat már a Grando oldalán is megvásárolhatod !

  A FIVE International Kft. és az Allegroup.hu Kft. által létrejött stratégiai együttműködés keretében a Dimag.hu teljes kínálatát megtalálhatod a Grando.hu oldalon is. A dimagok, azaz digitális magazinok széles skálája a digitális kiadványok menüpontból érhető el a http://grando.dimag.hu/ aloldalon!


   
 • Tavaszi átalakítás a dimaggal!

  Tavaszi átalakítás a dimaggal!


  Tavaszi Akció a Dimagon!

  Alakítsd át otthonodat segítségünkkel! Most 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Golden Harmony, az Ezermester 2000 és A Mi Otthonunk legutóbbi lapszámait vagy előfizetéseit április 9-e éjfélig.